kuddar

Inred med snygga kuddar

Har du funderat över hur snyggt och mysigt du kan få till det med några utvalda snygga kuddar?

Vissa människor älskar när det är kuddar överallt för det skapar ro. Andra människor anser att kuddar bara är i vägen och stökar bara till det ännu mer. Speciellt när man ska dammsuga då blir de verkligen i vägen. Kuddar kan man ha om det är bara stolar men i soffor som redan är mjuka så kan man använda bara en stor kudde som då inte blir i vägen.

Här ser du kuddar som går lite i jordnära färger dvs de är ej kalla i sina färger. Dessa kuddar ovan går väldigt bra ihop då färgerna inte skär sig mot varandra. Du behöver då inte köpa kuddar utan du kan ta ett täcke du inte längre behöver och göra om det till kuddfodral. Att köpa enbart en kudde kan vara dyrt, men inte om du syr upp dem själv. Du kan dessutom köpa billig tyg och sy själv för du behöver knappt mått eller ens trä igenom med nålar först. Man kan bara helt enkelt sy för hand och vips är det färdigt.

Sedan är det bara att lägga ut dem i soffan eller på en divan så att folk kan ha dem som ett stöd om de kanske har ont i ryggen. Själv har jag bara stora kuddar hemma då jag anser att de små inte har någon funktion. När jag sover vill jag ha en ganska så platt kudde som möjligt för annars har jag svårt att somna.

Färger jag själv älskar är rosa och alla nyanser av turkos och mintgröna. För dessa påminner om godis och karameller och det är något som verkligen sätter i gång mitt barnasinne. Det påminner mig också om godisland eller fantasiland som man bara kan se på olika barnprogram.