Skip to content
Sagoland inredning

Älskar inredning av godis som sagohus

Finns det något trevligare än att inreda något av rummen hemma som ett sagohus?

Om ni har varit på Junibacken i Djurgården så kanske ni har besökt Pippi Långstrump Villa ville kulla? Där har hon tex klistrat fast fat, bestick och glas i taket. Detta är också något jag kommer att göra så att det blir riktigt mysigt för mina barn. Ni kommer få ta del av bilderna så fort vi har ordnat det.

Jag vill passa på att dela med mig lite av sådant jag älskar nämligen gods och sagohus dvs fantasy på ett och samma gång. Nedan bilderna är faktiskt tagna på ICA Maxi i Stenhagen. Vid godiset så har de inrett som godisfantasi hus eller vad man nu ska kalla det.

Detta är miniatyr så du kliver upp på ett trappsteg för att se detta tivoli. Det är två bilder av tivoli för att en är lite större så att du får en bättre bild. Sedan kommer godisklubbor som hänger stor i taket. Sist ser du bilderna av själva godiset som det brukar vara i godishörnan eller där godis brukar stå. Jag har också ett godisrum hos mig som är ett mellanstort rum. Då har jag inrett hela rummet med bara godis i massor så att det ska se ut som en korsning godisbutik och godislandet. Jag brukar då servera barnen godis såsom man gör på ett godiscafé. Än finns det inget som heter godiscafé så jag blir nog först att kalla det för godiscaféet.

Tänk på att allt du ser är miniatyr och det fanns ett glas emellan därför tog jag flera bilder för att få en bättre skärpa. Just tivoli får alla barn att tänka på det som är fantasi. Tex Kalle och chokladfabriken har ju godisland eller om det är en godisfabrik. Jag vill väcka härliga känslor med mina bilder av godis och vad man kan göra med godiset.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *