Okategoriserade

Hur borde en hiss se ut?

De flesta bostäder dvs trappuppgångar har en hiss, men hur ska de se ut?

Jag bor i en bostadsrätt och då har vi också mer positiva saker så klart. Vi har en otrolig lång trapphall med både ett bibliotek och museum. Vi har även flera hissar så klart då det är flera nummer som sitter ihop i denna byggnad. Oavsett vilket nummer man bor på så går alla in i samma byggnad fast från olika håll.

Det jag skulle önskar mig är att det finns en sittplats i varje hiss samt även musik. De kan i varje fall koppla in radio i hissen så att man kan lyssna på lite nyheter eller enbart en musik.

En hiss ska också ha lite tavlor eller bilder på själva staden man bor i. Det ska tex vara en bild på Uppsala universitet, Domkyrkan eller Uppsala slott.

Så här ser vår hiss ut och i hissen ser ni hunden Lexi som är en flicka som är lite reserverad.

Lexi vägrar gå in i hissen om främmande människor kliver in i den. Hon är så reserverad och försiktigt men ser det nästan i hennes ögon. Jag verkligen älskade denna hund som tillhör målaren som renoverade vår lägenhet.

Ser ni att väggarna bara är vita och tråkiga? Varför inte måla väggarna i en trevlig färg? Man önskar även att det ska finnas någon typ av automat i denna trapp. Dvs en automat där man kan lägga in pengar och få ut godis och dryck. Det ska ju inte vara så svårt. För det bor mer än 50 hushåll i denna trapp då det handlar om flera nummer ihopslaget i denna stora byggnad. Jag själv funderar nämligen på att starta upp en obemannad livsmedelsbutik i lokalerna som finns nedan. Då vi har butiker också som är anslutna till samma bostad.