inlägg

Njut av en egen pool i sommar

För den som bor centralt i en stad är det inte lätt att bara åka i väg för att bada. Vad vi vet så håller det på att byggas ett hotell mitt i centrum nära en tågstation i en stad i Sverige. Vi vill ej tala om vilken stad då detta kommer att bli en otrolig överraskning för alla som bor här. De ska nämligen högt upp på taket mitt i centrum bygga en pool. Detta kommer då spridas som en löpeld över hela Sverige att just vi i vår stad har en pool mitt i centrum.

Tänk er själva när man ska sola och titta ned över centrum så ser man bussar som åker och ibland tuff tuff tåget som åker förbi. Det blir liksom en mini semester mitt i centrum med både pool och sol. Man ska då inte glömma att smörja in sig då man är väldigt nära solen eftersom man är högt upp på ett tak.

Vi vet ännu inte när detta kommer att bli färdigt och vi alla väntar otåligt på att de ska bygga färdigt. Vad man önskar att de bostäder som är bostadsrätter ska kunna ha en pool på taket på varje hus i framtiden. Hos Poolgiganten så kan man verkligen få till denna önskan. I stället för att önska sig en pool eller swimmingpool till julen dvs genom jultomten så kan man önska sig den av tomtemor till sommaren, varför inte.

Har du en egen önskar som du skulle vilja ha i sommar? Själv har man alltid önskat att få en solbränna och dessutom slippa åka utomlands i sommar. För i stället för att resa utomlands så kan man stanna hemma och bygga en pool i stället. Vem har sagt att man bara kan bli solbrun utomlands för man kan även bli det i Sverige om man bara ser till att få en pool i sitt bostadsområde. De flesta tänker nog att en pool passar bäst om man bor lite utanför stan så att man kan höra fågelkvitter i ställer för att höra buss och tåg.

Det spelar nog ingen roll vilken typ av ljud man önskar sig för man kan alltid sätta på sig hörlurar när man solar och lyssna på fågelkvitter om man vill ha känslan av att man är utanför centrum. Huvudsaken är att du trivs med att bada i poolen och slappna av i sommar på bästa tänkbara sätt.