inlägg, Sagoland inredning

Skapa en oas i din lägenhet

Om du bor väldigt stor eller har många rum så har jag tips till dig hur du kan inreda en oas i din lägenhet.

Tänk dig om du inte har barn eller barnen har flyttat ut då har du vissa rum till godo att använda. Vissa brukar flytta till mindre bostäder så fort barnen har flyttat ut. Själv anser jag att det är då du börjar leva livet och verkligen inte behöva flytta ut. Nu kan du dessutom använda rummen till att verkligen bygga din egen oas.

Trasmattor går då bra i ett sådan rumt samt så ska du ha rökelser så att rummet också påminner om det lugna. Du ska även ha lugn musik eller meditationsmusik i det rummet. Tänk på att ha dova färger så att inga färger sticker ut eller skriver för mycket. Ska man inreda så ska man göra det med klass och stil.

Du behöver inte gå på spa eller ens jobba med det för att skapa ett rum som blir som ett spa. Du ska då inreda den så att det blir så mysigt som möjligt med en hängmatta med ställning.

Bildl nedan är från centrala delen av Uppsala och detta ligger i en gränd. Man måste ha lås för att kunna komma in här. Detta är en perfekt plats att koppla av på eller föreställa sig att det är här man kopplar av. När du väl kopplar av se in i ditt inre vad du önskar få in i ditt liv.

När du ska ordna med hängmattan ska det kännas som om du är utomhus och hänger. Du behöver inte vara utomhus, men när du ligger i hängmattan ska du föreställa dig att du faktisk är utomhus. Sätt på någon musik som låter som vinden eller som låter som regn och åska. Du kommer garanterat att komma ned i varv och somna. En inredning ska vara så behaglig som möjligt.

När det gäller tapeter kan du faktisk tänka på att tapeterna ska innehåller tegel och träd som bilden nedan visas. Nu är denna bild tagen utomhus, men du ska bara föreställa dig att du är på en sådan plats. Dvs att folk kan gå förbi dig men de kommer inte kunna komma närheten av dig. Detta kommer göra att platsen du befinner dig på kommer kännas harmonisk och verkligen lyckad. Att föreställa sig saker kan också attrahera in det du önskar in i ditt liv. Då kommer också köp hängmatta kommer här verkligen att passa in.