Okategoriserade

Inred köksluckor som har fönster

Har du köksluckor som är av glas så bör du verkligen tänka till hur det ser ut.

Om luckor ej har glas så kan man vara lite mer slarvig och ställa upp saker fast ändå gör en bra ordning av det hela. Är det dessutom glas och alla kan se vad som finns bakom glasen, ja då behöver du verkligen lägga upp allt så fint du bara kan.

Har du valt vita köksluckor så kan det vara fint med något som skär sig lite i färgen. Här ser du vit porslin fast dekorerade med blommor i olika färger. Det går utmärkt att välja vit porslin till vita köksluckor bara du använder dig utav färg som mönster på porslinet.

Porslin ska då helst inte vara helvit för då kommer de heller inte att synas. Något måste alltid fånga ögat. Fyll aldrig ett vitrinskåp med för mycket saker för då kan det lätt se ut som en loppis eller antikaffär. Dessa är inte till för att säljas utan för att vara kvar permanent och så ska det verkligen vara en fröjd för ögat. Vi blir också lunga med ljusa färger och med något litet som sticker ut som i detta fall blommor med olika färger.

Har du mörka köksluckor då kan du satsa på helvit porslin utan dekorationer. Det bästa är att ta bilder för då kan du genom bilden se om det finns harmoni eller om något ska ändras. Här ser ni en bild jag har tagit och jag kan se att det är harmoni och att inget behöver ändras i detta fall i varje fall.